Haugenstua Skatepark


Aktivitet: Skating
Passer for: Barn, Voksne, ungdom
Pris: Gratis
Bydel: Stovner

På Haugenstua, klemt mellom Coop Obs og Ungdommens motorsenter, finner du Haugenstua skatepark. Parken, som ble åpnet i 2007, er et lite klenodium for Groruddalens skateinteresserte, uansett alder. Vi besøkte Haugenstua skatepark, en solfyllt dag, for noen timers moro.

Som da vi skatet på Grorud idrettsplass var det også denne gangen datteren på 10, som dro med moren på 34 – og i tillegg en venn, for å få utviklet scateevnene sine. Denne gangen ble Forskjellen denne gang, var at mor hadde skaffet seg sine egne rulleskøyter, og derfor hadde utstyr som passet. Jeg kunne derfor delta mer aktivt i skatingen – noe jeg også kjente greit et par dager i ettertid.

Haugenstua skatepark er et relativt stort område, med både innendørs og utendørs anlegg, og består av ramper, rails og annet i forskjellige vanskelighetsgrader. Anlegget ble oppgradert i 2017, og det er i tillegg kommet noen oppgraderinger nå i juli. Deler av anlegget har vært coronastengt over lengre tid, men er nå åpent igjen. Da vi var på anlegget var det folk i alle aldersgrupper der, hvor alle var hyggelige og imøtekommende mot oss nye og uerfarne. Jentungen fikk også instruksjon fra en hyggelig dame, og fikk utviklet sine egenskapet litt mer.


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *