Skate på Grorud Idrettsplass 1


Aktivitet: Skating
Passer for: Barn, Voksne, ungdom
Pris: Gratis
Bydel: Grorud

Høsten 2020 sto Grorud Flebrukshus klart, og i tillegg til det nye fine idrettshuset, som inneholder både flerbrukshall, klubbhus for Grorud IL og en barnehage, er området rundt huset oppgradert. Deriblant med et flott lite skate-område. Fint for små og store som ønsker å lære å skate, og å ta skateevnene litt videre.

Datteren, på 10, dro med seg mammaen, på 34, opp på skatebanen, slik at de begge kunne få opp skateevnene sine. Mammaen – som så vidt kan stå oppreist på et skateboard, prøvde seg litt på det, og fikk i tillegg hentet frem noen nedgravde barndomsevner og -minner om hvordan man går på rulleskøyter. Stavringen på inlinerne gikk litt bedre enn tiden på brettet – dog noe marginalt. Datterens evner lå betraktelig høyere, og hun brukte brettet både stående og sittende, og prøvde seg til og med på noen av rampene.

Dersom skateinteressen er tilstede, er denne lille skatebanen et fint sted å begynne å teste ut evnene. Underlaget er flatt og behagelig å skate på, og perfekt for en behagelig opplevelse.

Vi avsluttet tiden på skatebanen med en liten tur på Kafé Steinbra, til glede for både liten og stor. Nærheten til kaféen kan ikke sies å være annet enn et stort pluss for idrettsplassen.


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Én tanke om “Skate på Grorud Idrettsplass