Helgens arrangementer


Her kommer helgens offentlige arrangementer.


Fredag 17.juli

  • Gaming akademiet: Youtubing
    @ Deichman Stovner
    @ Fredag 17.juli 12-15

    Elsker du spill og ny teknologi? Kanskje drømmer du om å jobbe med spill? Lær om YouTubing av en ekte YouTuber! Få tips til hvordan du lager gode videoer og når ut til følgerne dine! I dagens kurs skal vi få lære om YouTubing av en YouTuber! Her får du tips til hvordan du kan lage gode videoer, og nå ut til dine følgere. Etterpå blir det kurs i videoredigering, hvor vi skal prøve å sette sammen en kul video av opptakene vi har gjort av Gamingakademiet underveis. De av dere som på tidligere kurs har fått godkjenning hjemmefra til å være med på bilder / video, kan få bli med i en video om Gamingakademiet på Bibliogames YouTube-kanal.Arrangementer er del av GamingAkademiet til Bibliogames.Begrenset med plasser. Påmelding på epost til stovner@deichman.no eller meld deg på i skranken


Lørdag 18.juli


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *