Ingenting å gjøre i helgen?


Hva med å ta turen til FUBIAK, for familieyoga, ungdomsyoga eller en Brasiliansk konsert? Eller en tur på Rêvent Next Up – Summer Vibes for musikk og God stemning?

Her er i hvert fall arrangementene fra Groruddalen denne helgen:Fredag 3.7

Lørdag 4.7

Søndag 5.7


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *