Gokart på Alnabru


Harald Huysman Karting åpnet dørene igjen onsdag 3.juni!

Her kan du lese om vårt besøk i 2017:

Kategori: Innendørsaktivitet
Passer for:  Barn, ungdom og voksne
Bydel; Alna
Pris; barn : KidKart fra kr 120,- pr heat
Voksne: Fra kr 210,- pr Heat.

Gjemt i en litt avisdesliggende gate midt mellom Alnabru og Høyenhall ligger Harald Huysman Karting, Groruddalens egen GoKart-anlegg. Her har de flere Kartingtilbud for alle aldersgrupper – en egen barnabane for barn for barn mellom 5 og 11 år, Juniorkjøring for ungdom mellom 11 og 14 år, samt voksenkjøring. Harald Huysman Karting tilbyr også arrangements-kjøring, som bursdagsselskaper og utdrikningslag. For mer informasjon om Harald Huysman Karting se her.

 

Vi tok turen til Harald Huysman Karting en ettermiddag etter jobb. Vi fikk testet ut både KidKart og vanlig GoKart. Barna kjørte først. De tok på seg hjelmer og satte seg i de kartene i barnestørrelse. Storesøster satte klampe i bånn, og kjørte rundt og rundt – men det ble litt for skummelt for Lillebror å kjøre alene. Lillebror er veldig glad i biler, så heldigvis fikk pappa sitte på karten med han, slik at han fikk kjørt han også. Begge strålte som soler da deres runder var over.

Så var det mor og fars tur – to heat, altså to omganger, sto for turen nede i kjelleren på kjørebanen. Barna sto i andre etg og så på rundene fra vinduet. Det var knallgøy! Det er noe grunnleggende underholdende med å kjøre veldig fort.  Etter å ha kommet nest sist på første heat, var mor svært glad over å se at de som skulle kjøre andre heat med oss alle var godt over 60 – jeg måtte da kjøre fortere enn dem. Vel, så feil kan man ta. De 60-årene hadde fart i blodet og kjørte i overraskende fart. Også denne runden ble mor nest sist – og far et par plasser bedre. Vi fikk dessverre ingen gode bilder fra selve løpet – selv om en svært hyggelig ansatt fra HHK hjalp oss med å ta bilder. Det er noe med dårlig lys, innendørs og høy fart som ikke går helt sammen når det gjelder bilder.

 

 


Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (10). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *