I helgen er det Granittrock!


Som vanlig avslutter vi vår Sommer I Groruddalensesong med granittrock – Groruddalens egne gratis og rusfri festival.
Portene til festivalområdet åpner kl 17:00 fredag og 14:00 lørdag. Første underholdningsinnslag går på scenen kl 17:40 fredag og ca 15:00 lørdag. På lørdag mellom 13:00 – 17:00  er  det Familieaktiviteter m/ansiktsmaling, Urban Circus og andre aktiviteter
Konsertene slutter kl 23:00 på fredag og 23:00 på lørdag. For mer informasjon om årets Granittrock se granittrock.no

Her er en artikkel fra da vi besøkte Granittrock i 2018.

 

Aktivitet: Konserter og familieaktiviteter
Bydel: Grorud
Pris: Gratis

31. August er egentlig siste sommerdag, men sommeren i Groruddalen mener vi varer frem til Granittrock, som årlig arrangeres enten første eller andre helgen i september.

Granittrock ble arrangert for første gang i 2005, og har fra første stund fylt steinbruddet med folk.. Festivalen er gratis og rusfri slik at musikkentusiaster i alle aldre og livssituasjoner skal få mulighet til å oppleve gode konserter.  Granittrock er Groruddalens største årlige happening.

Vi tok turen på Granittrock fredag kveld og fikk med oss fantastiske konsertopplevelser med blant annet Sivert Sivertsen, Dumdum boys, og Sløtface m.fl. . Det var som vanlig godt oppmøte og topp stemning.

Det er salg av mat, drikke, teskjorter, godis, osv. i eget område ved siden av scenene.

 

Vi deltok også på familiedagen på Lørdag. Her var det hoppeslott og konkurranser, og på scenen opptrådte Urban Circus. Urban Circus er et moderne norsk sirkuskompani som kommer til opptrådte med mange gøye tips og triks i ermene. Med akrobatikk, stunt, litt magi og storte engasjement skapte de god underholdning for både liten og stor.

 

 


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *