På Sommerkafé


I Fossum Kirke arrangeres det i hele juli sommerkafé. i perioden 2.-19.juli på tirsdag, torsdag og fredag klokken 12-15, ogi perioden 24.-26.juli onsdag, torsdag og fredag.

 

Jeg tok turen for å sjekke ut tilbdet.

Fossum Kirke ligger til venstre bak Stovner Senter og er lett å  finne. Det er også heng opp et svært banner som annonserer at her er det sommerkafé, så det var ingen tvil om hvor jeg skulle gå.

Jeg går inn på området. Mange av bordene er fulle, både ute og inne, og tilbudet er tydeligvis svært populært blant bydelens eldre. Jeg blir møtt av en svært hyggelig servitør, og får velge meg et bord å sitte på. Jeg valgte et bord ute, da været var veldig pent denne dagen, og fikk bestilt ut i fra deres fine (og svært rimelige) meny.  Her kunne jeg velge alt fra kaffe eller saft til 5 kr, til en full middag til 35 kr. Jeg valgte en vaffel med is, og det tok bare få minutter før jeg fikk den til bordet. Vaffelen smakte ypperlig, og jeg nøt den i fred og ro, før jeg betalte (via vipps) og gikk hjem igjen.

En veldig hyggelig kaféopplevelse, som ikke svidde hull i lommeboka mi. Jeg anbefaler absolutt å ta turen.


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *