Deichman Rommen Bibliotek.


Aktivitet: Bibliotektsbesøk, lesing
Passer for: Voksne, ungdom, barn, Barnevogn, Rullestol
Bydel: Stovner
Pris: Gratis
Parkeringsmuligheter: Rikelig rundt Rommen skole og kultursenter
Ankomst: T-bane 4 eller 5 til Rommen, Følge gangveien til Rommen skole og kultursenter.
Adresse: Karen Platousvei 31, 0988 Oslo

 

Rommen Bibliotek er det femte og siste biblioteket vi skal skive om i rekken av biblioteker i Groruddalen. Rommen Bibliotek fungerer i det daglige som skolebibliotek for Rommen skole, men er også åpent for alle som ønsker å komme innom. Biblioteket er stengt i hele skoleferien, men har frem til da åpent hverdager fra 08.15-15.00. Åpner igjen i uke 34


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *