Klatretunnel på Linderud


Kategori: Klatring, Lek, Trening
Pris: Gratis
Bydel: Bjerke

Klatretunnelen finner du langs med Bjerkesirkelen, ved inngangen til Sauedalen, i undergangen rett ved den gamle trafostasjonen på Linderud.

Et flott sted både å leke og trene litt. Klatring er morro, så her kan tida gå fort 🙂

 

Om Bjerkesirkelen:

Bjerkesirkelen er et tiltak i Groruddalssatsingen i Bydel Bjerke og er ei turløype som binder sammen grøntområder og eksisterende turløyper i bydelen. Løypa byr på områder i marka og i urbane områder med parker og aktivitetsområder. Grønn åre er et grøntområde som går fra Bjerkedalen park til Veitvetparken. I grønn åre finnes det flere møteplasser og punkter for aktivitet, som klatretårn, treningsapparater, diverse baner for ballspill, buldrevegg og andre muligheter for aktivitet.

Utforsk klatreveggen og flere spennende aktiviteter i bydel Bjerke på Bjerkesirkelens nettside: http://www.bjerkesirkelen.no/


Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (10). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *