Granittrock 2018


Aktivitet: Konserter og familieaktiviteter
Bydel: Grorud
Pris: Gratis

31. August er egentlig siste sommerdag, men sommeren i Groruddalen mener vi varer frem til Granittrock, som årlig arrangeres enten første eller andre helgen i september.

Granittrock ble arrangert for første gang i 2005, og har fra første stund fylt steinbruddet med folk.. Festivalen er gratis og rusfri slik at musikkentusiaster i alle aldre og livssituasjoner skal få mulighet til å oppleve gode konserter.  Granittrock er Groruddalens største årlige happening.

Vi tok turen på Granittrock fredag kveld og fikk med oss fantastiske konsertopplevelser med blant annet Sivert Sivertsen, Dumdum boys, og Sløtface m.fl. . Det var som vanlig godt oppmøte og topp stemning.

Det er salg av mat, drikke, teskjorter, godis, osv. i eget område ved siden av scenene.

 

Vi deltok også på familiedagen på Lørdag. Her var det hoppeslott og konkurranser, og på scenen opptrådte Urban Circus. Urban Circus er et moderne norsk sirkuskompani som kommer til opptrådte med mange gøye tips og triks i ermene. Med akrobatikk, stunt, litt magi og storte engasjement skapte de god underholdning for både liten og stor.


Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (10). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *