Festivaluka; Svarttjernparken Games


Aktivitet: Festival, Svarttjernparken Games
Passer for: Barn, ungdom, voksne, barnevogn, rullestol
Bydel: Grorud
Pris: Gratis

I går ettermiddag tok vi turen til Romsås og Svarttjernparken Games. Det var et flott arrangement med morsomme aktiviteter. Det var mulig å kjøpe grillmat. Pølser og hamburgere stod på menyen. Barna lekte og koste seg med fotball-dart, hinderløype, sekkeløp, ansiktsmaling, og ikke minst vannballer. Det var også flere som vasset og badet i Svarttjern.

Tusen takk til The Raven Romsås for denne super familiedagen!

Anbefaler alle og ta turen til neste år! 🙂


Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (10). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *