Is på Grorud Senter


Kategori: Is, Kos
Passer for:  Barn, ungdom og voksne, sykkel, Rullestol,
Bydel; Grorud
Pris; Prisen på Isen

 

Is – lite sier sommer som å ta seg en is. Sol, varme, kos – og IS. Et sted vi elsker å ta sommerisen vår er på Grorud Senter. Mix på Grorud Senter har et helt utrolig Isutvalg; Småis, softis, slush, kuleis, milkshake – du kan få omtrent alt du ønsker av is her.  Mix er derimot ikke det hyggeligste stedet å nyte isen , men hvem sier man må spise den der man har kjøpt den. Ta med deg isen rundt senteret til parken forran kommunebyggene – eller gå over veien til den lille parken over busstoppene – På Hagaløkka.

 

Hvor liker du å kjøpe is?

 

Ankomst Grorud Senter:
Grorud Senter ligger i Bergensveien rett ved Grorud T-bane og Busstoppet Grorud T-bane. Har god tilgang til parkering. Avkjørsel fra Trondheimsveien; Grorud. Grorud Senter ligger rett ved avkjørselen


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *