Sponset innlegg: Harald Huysman Karting


Kategori: Innendørsaktivitet
Passer for:  Barn, ungdom og voksne
Bydel; Alna
Pris; barn : KidKart fra 120 kr pr heat
Voksne: Fra 210 pr Heat.

Gjemt i en litt avisdesliggende gate midt mellom Alnabru og Høyenhall ligger Harald Huysman Karting, Groruddalens egen GoKart-anlegg. Her har de flere Kartingtilbud for alle aldersgrupper – en egen barnabane for barn for barn mellom 5 og 11 år, Juniorkjøring for ungdom mellom 11 og 14 år, samt voksenkjøring. Harald Huysman Karting tilbyr også arrangements-kjøring, som bursdagsselskaper og utdrikningslag. For mer informasjon om Harald Huysman Karting se her.

 

Vi tok turen til Harald Huysman Karting en ettermiddag etter jobb. Vi fikk testet ut både KidKart og vanlig GoKart. Barna kjørte først. De tok på seg hjelmer og satte seg i de kartene i barnestørrelse. Storesøster satte klampe i bånn, og kjørte rundt og rundt – men det ble litt for skummelt for Lillebror å kjøre alene. Lillebror er veldig glad i biler, så heldigvis fikk pappa sitte på karten med han, slik at han fikk kjørt han også. Begge strålte som soler da deres runder var over.

Så var det mor og fars tur – to heat, altså to omganger, sto for turen nede i kjelleren på kjørebanen. Barna sto i andre etg og så på rundene fra vinduet. Det var knallgøy! Det er noe grunnleggende underholdende med å kjøre veldig fort.  Etter å ha kommet nest sist på første heat, var mor svært glad over å se at de som skulle kjøre andre heat med oss alle var godt over 60 – jeg måtte da kjøre fortere enn dem. Vel, så feil kan man ta. De 60-årene hadde fart i blodet og kjørte i overraskende fart. Også denne runden ble mor nest sist – og far et par plasser bedre. Vi fikk dessverre ingen gode bilder fra selve løpet – selv om en svært hyggelig ansatt fra HHK hjalp oss med å ta bilder. Det er noe med dårlig lys, innendørs og høy fart som ikke går helt sammen når det gjelder bilder.

 

Harald Huysman Karting har vært så gavmilde og har sponset oss med to gavekort til to personer på to heat! Vi har nå pågående en konkurranse på Facebook og en konkurranse på Instagram hvor du har mulighet til å vinne ett av disse gavekortene på hvert sted. Husk å delta!

På denne Instagram giveawayen ble @mariatheresa_Pader vinner av ett gavekort på to heat for to personer på @haraldhuysmankarting . Vi gratulerer ! For å se Facebookvinneren, gå inn på vår facebookside facebook.com/sommerigroruddalen Giveaway! I samarbeid med @haraldhuysmankarting gir vi bort ett gavekort på to heat til to personer på Harald Huysman Karting på Alna. Denne gangen kjører vi en konkurranse på FB og en på Instagram, hvor du kan vinne ett gavekort på hvert sted. Totalt kan du altså vinne to gavekort med en total verdi på over 1600kr! For å delta må du: 1. Like dette innlegget 2. Kommentere dette innlegget De to Giveawayene går parallelt på Instagram og på vår Facebook-side Facebook.com/sommerigroruddalen Hver deltakelse gir en mulighet til å vinne (en like= 1 lodd, en kommentar = 1 lodd), totalt kan en oppnå 2 lodd i hver giveaway. Lik profilen vår da vel:). Vi trekker mandag 7.august #Sommerigroruddalen #Haraldhuysmankarting #karting #gokart #heat #Sommer #Groruddalen #Oslove #Oslo #Giveaway #konkurranse #GIveawayoslo #Sommer #Groruddalen #ågjøreioslo #åfgøreigroruddalen #ågøreibydelalna #BydelAlna #Alna

A post shared by Sommer I Groruddalen (@sommerigroruddalen) on


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *