Quiz med Queen Lena på Marajah


Kategori: Quiz
Passerfor: Voksne
Pris: Gratis
Bydel: Grorud

 

Torsdag kveld, forrige uke, tok jeg turen på nok en Quiz med Lena, denne gangen på Marajah på Kalbakken senter.

Marajah er en trivelig indisk restaurant med mange spennende retter på menyen til en rimelig penge(fra 139,- og oppover for en middagsrett).

Det var nesten fullt hus med 34 oppmøtte. Spørsmålene er innom mange temaer; blant annet samfunn, geografi, konger, sport, forfattere og sverdsvingende barbarer. Det er to omganger med 15 spørsmål per omgang. I pausen var det gratis middagsbuffet med smakfulle indiske retter. Hver tredje måned er det gratis middag på Marajah og Haveli på quizkvelden.

Jeg slo av en prat med Roger, en hyggelig mann i fra Kalbakken. Roger er engasjert i nærmiljøet og møter til Quiz på Marajah hver torsdag sammen med sine venner.

Jeg var så heldig å bli invitert med på team «Klukk Klukk» denne kvelden. En bukett flotte damer fra dalen vår som ofte er med på Lenas quizkvelder.

Neste Quiz med Queen Lena arrangeres tirsdag 15.august på Haveli.

Tusen takk til Lena, Marajah og alle som møtte opp for en underholdene og trivelig kveld med interessante spørsmål, hyggelige samtaler og god mat! 🙂 For de som ikke har vært med på dette tidligere anbefaler vi å ta turen!

 

 

Adresse: 

Marajah
Trondheimsveien 391
0952 Oslo, Norway

Facebookside: 

https://www.facebook.com/Marajah-Kalbakken-301030923633566/?fref=ts


Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (10). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *