Sykkellek


Passer for: Barn, ungdom, lekne voksne, ,sykkel, hund
Bydel; Grorud frem til 26.6 og Alna i perioden 8.8 -04.09
Pris; Gratis

Ut denne uken, t.o.m mandag står Sykkellekbanen på Grorudbanen, bak alle fotbalbanenen, rett ovenfor Groruddammen. Har du lyst å få med deg denne mens den står i Bydel Grorud, må du altså komme deg ut i.l.a helgen. Men fortvil ikke – etter en tur til sentrum, kommer sykkllekbanen tilbake til Groruddalen og blir plassert i Furuset Aktivitetspark fra 8. august.

Vi reiste opp til sykkelbanen en ettermiddag etter barnehagen. Det første inntrykket av sykkelbanen er at det er godt variert, slik at den dekker flere nivåer av sykkelevner. Selv minstemann på 4, som har støttehjul og vingler på sykkelen, hadde baner han kunne benytte seg av. Mange av dem var derimot for bratte, for skumle eller for smale for han – men perfekte for de som har syklet over lengre tid. Guttungen merket fort at det var like gøy å løpe over banen, som å sykle – og tok liksågodt med seg hunden – som om sykkelbanen var en agilitybane.


Turen til sykkelbanen kan godt kombineres med en tur i Grorudparken eller Kafé Steinbra (i hvert fall ut uka, så en tur i verdensparken når den havner på Furuset)


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *