Familiefest og Skumparty på Ammerud


I forbindelse med Festivaluka Grorud, ble det lørdag 17. arrangert Familiefest med Skumparty på Ammerudklubben, og nede på Ammerudgymmen. Vi tok turen for å se på aktivitetene. Her må vi virkelig si at Aktiv i Grorud virkelig har overgått seg selv – for en fantastisk feiring.

Lørdagens vær var strålende, noe som naturligvis gjorde at festen løftet seg et ekstra hakk. Det første som møtte oss da vi kom til Ammerudgymmen, var en rodeookse. Da vi kom, hang Mia (8 år) hardt fast på oksen. Og hun hang der lenge – faktisk så lenge at hun tok dages rekord – og holdte den, i hvert fall så lenge vi var tilstede på festplassen.

i tillegg var det Scene med musikk og show, hoppeslått, Skumbasseng, hindrløype, aniktsmaling og leker for barn – kjempemange aktiviteter med andre ord, noe som gjorde det til en flott lørdag i solen.


Da vi kom til Ammerudgymmen var det Rockeringshow på scenen, og artisten svingte sine ringer med letthet. Hun hadde til og med flammer på ringene – vi ble veldig imponerte!

Vi traff også Gulla og Lea (8 år) som hadde fått seg ansiktsmaling, og gikk rundt og nøt familiefesten.

 

Aktiv i Grorud – fortsett deres fantastiske arbeid med barn og ungdom i Bydel Grorud! Vi gleder oss til neste års Festivaluke!


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *