Veitvetfestivalen


På søndag tok vi turen til Veitvetfestivalen i Kulturhuset på Veitvet Senter.

På scenen sto talentfulle ungdommer fra Veitvet – det var både Rap, sang og dans som underholdning. Det var i tillegg masse aktiviteter en kunne finne på – Ansiktsmaling, Hennatatovering, Minifotball og loddtrekning. En kunne også komme hjem med nye brukte skatter – for på festivalen hadde de Loppemarked.


På festivalen var det også en liten avdeling for matfestival. Noe av det beste med å bo i Groruddalen, er nettopp all den deilige maten fra nesten hele verden. Her var det masse mat fra mange land, og det var både private som hadde stilt opp med mat, og bedrifter – som Drabanten og Café Chandra som begge har serveringssted på Veitvet senter.


Festivalen ble arrangert av 9.klasse på veitvet skole


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *