For en helg vi har i vente!


 

Har dere sett for en helg vi har i vente? Bor du i Groruddalen, eller har lyst til å ta turen hit, har du utrolig mange aktiviteter å velge ut i fra. For å fremheve noen:

Velsetjern, Hentet fra Wikimedia Commons

I Bydel Grorud starter festivaluka denne helga, med blant annet familiefest på Nordtvet skole på Lørdag klokken 14. og på søndag er det bl.a Øyfestival på Vesletjern kl 13.

 

Bjerke travbane, hentet fra Wikimedia commons

I Bydel Bjerke har Oslo Grand Prix startet på Bjerke Travbane, og de har løp hele lørdag og hele søndag. På lørdag har de også bl.a Damenes telt, hvor det er white party. I tillegg er det på søndag sommerfest på Årvoll gård fra kl 12.00

Caledonia Jazzband, lånt fra https://carlpetter.wordpress.com/tag/caledonia-jazzband/

I Bydel Stovner kan man på søndag kl 14. få med seg Jazzkonsert med Caledonia Jazzband på Rommen scene, eller en kan ta med seg barna på runderidning på  Forssum gård fra klokken 13 på søndag.

Nordre Lindeberg gård, lånt fra http://www.aktivioslo.no/

I Bydel Alna er det på lørdag Fortellerlørdag kl 12.00 på Furuset Bibliotek og aktivitetssenter (FUBIAK), og på Søndag er det åpen kafe på Nordre Lindeberg gård fra kl 11.00-16.00. Her kan du også ta turen helt gratis gjennom fjøset og møte kyr, geiter, høner, kaniner m.m

 

Og dette er bare noe av det som skjer i.l.a helgen. Det er med andre ord absolutt ingen årsak til å bli sittende inne! For fler aktiviteter, se kalenderen vår. Mangler det noe? ta kontakt på post@sommerigroruddalen.no så setter vi det inn i kalenderen.


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *