Våre aktivitetstestere


Kristine Kvig
Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (9) og Maximilian (8 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

 

 

 

Aina Kirkerud
Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (9). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

 

Sommer i Groruddalen drives på frivillig basis, og ingen av våre skribenter og aktivitetstestere får betalt. For aktiviteter som koster penger betaler aktivitestesterne selv, bortsett fra i anledninger hvor vi har fått sponset inngangsbilletter. I så fall vil innlegget være merket. Har du lyst til å skrive for oss? Vi trenger skribenter, spesielt fra bydelene Alna, Bjerke og Stovner, og gjerne de med eldre barn (+10 år). Er du interessert – ta kontakt på post@sommerigroruddalen.no.  Vi er også åpne for skribenter som ikke oppfyller disse kriteriene – og gjerne også ungdommer! Det viktige er at du bor og utfører aktiviteter i Groruddalen.