Ny park på Nedre Grorud – Vestbyveien nabolagspark


Aktivitet: Park, lekeplass, trening
Passer for: Alle
Pris: Gratis
Bydel: Grorud

Områdeløftet på Grorud har sammen med nabolaget og Groruddalen skole fått gode innspill og forståelse for hva som er ønskelig at plassen skal være, og endelig er den nye aktivitets- og møteplassen for store og små på nedre Grorud klar til bruk. Parken ble offiselt åpnet 11.juni 2022.

  • benker
  • bålplass
  • treningsaparater
  • lekeplass
  • 60 meter løpebane
  • fotballbane
  • bordtennisbord

Bilder fra åpningsfesten:


Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (10). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *