Skansestien Klatrepark


Aktivitet: Klatrepark
Bydel: Alna
Passer for: Barn (ca 3 – 11 år)
Pris: Gratis

Sammen med frøkna på 10 år med en venninne testet vi ut Skansestien Klatrepark. Høyt & Lavt har laget istand en veldig fin og liten klatrepark på Ellingsrud, ca 5 min gange fra T-banen. Vil si at klatreparken passer best for barn i alderen 3 – 11 år. De minste vil stortrives med litt hjelp fra de voksne, mens de større barna kan holde på lenge på egenhånd. Hos jentene slo konkuranse instikte inn, om hvem som kom seg raskest gjennom hinderløypa- Vi tok tiden på jentene, og beste tid endte på 1 minutt og 5 sekunder.

Anbefaler absolutt ett besøk hit! 🙂

Adkomst:
– T-bane linje 2 til Ellingsrud
– Buss 110 og 33
– Bilparkering i gate og ved Ellingsrud Senter
– Klatreparken kan nås med både sykkel og rullestol.


Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (10). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *