Relove på Deichman Stovner


Relove hadde på lørdag aktiviteten «Hagefest – vimpler til rom, hage og park» på Deichman Stovner, hvor man kunne få sy sine egne vimpler og flagg.


RELOVE er en frivillig organisasjon som jobber for å spre kunnskap om kreativt gjenbruk, redesign og omsøm av klær. RELOVE holder kurs og workshops for barn og unge, og kursene ledes av profesjonelle kursholdere i samarbeid med frivillige.

Materialet som ble brukt til å lage disse vimplene var derfor stoffrester, og eldre gardiner og sengetøy – som nå fikk et helt nytt liv som hagevimpler og flagg. Relove stilte med stoff og utstyr, vi bare møtte opp og fikk bruke av deres materialer. Vi sydde noen rader med hagevimpler og et flagg – og er nå klar med pynt til sommerens festligheter.

Relove har flere aktiviteter i Groruddalen i sommer:

Deichman stovner:
I dag,15. juli, Med «sy et fabelaktig andtrekk til bamsen din»
Torsdag 5.august, Med «pompom dilla, lag noe fint av restegarn»
Torsdag 12. august med «pimp-up veske eller nett»
Lørdag 21.augsut med «Fra singel sokk til dukke-bestevenn»


Demo Linderud (Lite pop up bibliotek på Linderud Senter):
3. august, med Sy veske eller nett tirsdag

Deichman Bjerke:
Tirsdag 10.august, med «gøy med vev»
Lørdag 28.august med: «Sy et fabelaktig antrekk til bamsen din»


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *