Fra tidligere år; Rommensletta skulpturpark og Sneglehuset lekeplass


Egnet for: Barn, Voksne, Ungom, Rullestol, Barnvogn, Sykkel, Hund
Pris: Gratis
Bydel: Stovner

Skulpturparken på Rommensletta er bygget opp rund lekeplassen, Sneglehuset. Område er å finne i enden av Rommensletta, ved Smestua og Haugenstua.

Sneglehuset fikk sitt navn fordi lekeplassen er formet som en snegle (sett fra ovenifra).  Lekeplassen er utstyrt med en spennende hinderløype og en sklie.

Rommensletta skulpturpark som omgir lekeplassen består av en rekke treningsapparater og flere fine skulpturerer. Skulpturparken inngår i Alnaelva Miljøpark og Groruddalssatsingen, områdeløft for Haugenstua. Hensikten er å gi alle aldersgrupper bevegelse, rekreasjon og kunstopplevelse.

Her finnes det muligheter for blant annet en god treningsøkt, en spasertur, lek og morro og/eller en piknik (obs, grilling er ikke tillatt!).

Vi har vært her mange ganger, og kommer gjerne igjen. 🙂


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *