Eitrah


Bortgjemt i et lite hjørne på Ellingsrud torg finner man en liten, spesiell blomsterbutikk. For inne på Eitrah Planter og blomsterbinderi finner du en litt annerledes sammensetning av planter og blomster enn det du kanskje vil komme i møte med på en ordinær plantebutikk.

Blomsterdekoratøren Vilde Frøland eier og drifter Eitrah, både på nett og fysisk i butikk, og har spesialisert seg innenfor Grønne planter og blomsterdekor. Vilde er innflyttet Groruddøling, og valgte å plassere butikken sin i nærheten av der hun selv bor. Noe vi planteglade Groruddølinger naturligvis er veldig glade for. Vildes planteglede har gjort at den lille butikken hennes er blitt kjent i hele landet, og den kan ikke sies å være annet enn en kultbutikk i plantemiljøet. Hennes egenskap til å finne spesielle og ettertraktede planter, og prissette dem fornuftig, har gjort at Eitrah er blitt én av favorittene hos Instagrams plantegrammere. Da er det enda godt butikken sender planter til hele landet.

Vi som bor her i Groruddalen er dog så heldige at vi har butikken rett ved, og kan svippe innom butikken når det er åpent. Som i sommer er torsdag – søndag. (åpningstider finnes på nettsiden). I tillegg til inneplanter, har Eitrah blomsterbinderi og har bl.a spesialisert seg i kransebinding – Noe Vilde også holder kurs i flere ganger i året.


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *