Vår 5 sesong er i gang!


1.juni er her, sommeren har starta og vi i Sommer i Groruddalen er klar for vår 5 sesong!
Vi gleder oss til å teste aktiviteter i Groruddalen i sommer, og dele dem med dere!

Har du tips til aktiviteter vi bør teste ut? En offentlig hage vi bare må se? et sted å ta en kaffe? Eller kanskje en god lekeplass? Send oss en PM på facebooksiden vår, eller send oss en epost på post@sommerigroruddalen.no


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *