En annerledes date – Skytedate på Oslo Skytesenter


Aktivitet: Skytedate
Passer for: Voksne
Bydel: Stovner
Pris: Kr 1500,- – kr 3000,-.
Tid: ca 30 – 60 minutter

Jeg var med kjæresten min på skytedate på Oslo Skytesenter. Det kan også være en heftig opplevelse å dele med kompisen eller bestevenninna di.

Etter å ha valgt blink for daten,  festet vi opp den opp nede på pistolbanen.  Vi bestemte selv om blinken skulle være i avstand på 10, 15, 20 eller 25 meter. På 10 meters avstand traff til og med jeg midt i blinken. Vi skøyt med tre forskjellige pistoler; 22 kaliber, 357 Magnum og 44 Magnum.

Dette var kjempe moro! Man får kjenne litt på adrenalinet 🙂

Skytesenteret tilbyr flere ulike pakker som passer for alle ambisjonsnivåer. Alt fra litt forsiktig til det heftigste du kan skyte med i Norge. Alle pakkene inkluderer instruktør, forbruk av ammunisjon, skiver, leie av våpen, baneleie og annet nødvendig tilbehør.For mer informasjon se Oslo Skytesenters nettside:
https://osloskytesenter.no/skytedate/

Åpningstider er:
Mandag til fredag kl 14:00 til 20:00
Lørdag kl 11:00 til 16:00
Søndag kl 13:00 til 16:00

Kontaktinfo:
Haavard Martinsensvei 5
0978 Oslo
Tlf: 406 91 900
E-post: kundeservice@osloskytesenter.no


Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (10). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *