Kafebesøk på Paviljongen


Vi besøkte Bjerkedalen park og Paviljongen av Haakon Tærud i 2017. På søken etter litt feriesnacks, ønsket vi å besøke Paviljongen igjen.

Les om sist vi besøkte Paviljongen (og Bjerkedalen Park) her.

Kategori: Kafé
Passer for: Barn, Ungdom, Voksne, vogn, rullestol, sykkel, hund
Bydel: Bjerke
Pris: ca 30-200 pr vare.

Paviljongen av Haakon Tærud er en kafé på dagtid, og en uformell bistro på kveldstid. Vårt besøk var på formiddagen, og vi kunne velge mellom bakevarer eller lunsjretter, og drikke naturligvis.
Paviljongen er vanligvis populær blant nærbefolkningen, men dagen vi besøkte dem var vi eneste gjester. Dette hang trolig sammen med regnet som pøset ned utenfor vinduene. Stemningen var likevel god i lokalet – og vi følte oss godt ivaretatte. Paviljongen tillater besøk av hunder – vi hadde ikke med vår egen, men å få leke med kaféhunden Dennis(naturligvis etter tillatelse fra eier) var til stor glede for barna.

Paviljongen er en familiebedrift, som i dag eies av fjerde generasjon Tærud. Haakon Tærud startet i 1926 et landhandleri på Aarvoll, Øvre Disen Landhandleri. Gjennom generasjoner had drift i selskapet endret seg, til nå å være catering – og Paviljongen i Bjerkedalen.

Paviljongen er innebygd i bakken ned mot parken, og vi som førstegangsbesøkende skjønte ikke hvor kaféen var før vi gikk oss rett på den. Kaféen ligger dog midt i parken og er lett å finne når man vet dette. Selve parken ligger akkurat i overgangen mellom Statsråd Mathiesens vei og Refstadveien.

Paviljongen arrangerer Quiz 20.august for de som kunne tenke seg å delta på dette. Deltakelse krever påmelding. Les mer om quizen på Paviljongens hjemmeside

Her er flere bilder fra da vi besøkte Paviljongen i 2017:


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *