Aktivitetsløype på Linderudgård


Aktivitet: Quiz, Aktivitetsløype
Passerfor: Barn, ungdom og voksne
Bydel: Bjerke
Pris: Gratis

Vi har prøvd oss på aktivitetsløypen som er satt ut på Linderud gård. Det er en fin runde i hagen med både vanskelige og enkle spørsmål. Vi måtte ty til google på tre av postene… Vi fikk 11 av 12 rette svar. Hvor mange klarer du?

Praktisk informasjon:

Linderudgård, Linderud Nærmiljøhage, Nabolagshager og Oslo Living Lab har laget en aktivitetsløpe med quiz, så du kan få deg en fin tur rundt den vakre gården. Følg skiltene (fra Trondheimsveien eller Linderud Senter) rundt løypa og se hvor mange spørsmål du kan svarene på! Spørsmålene passer for både barn og voksne. Det er også en ekstra sløyfe for dere som ønsker litt ekstra utfordringer.

Quiz’en har 12 spørsmål som henger på poster rundt på Linderud gård. På hver post er det en plakat med et spørsmål, og et hint til hvor du kan finne neste post. Notér deg svarene på hvert spørsmål (se nedenfor) på et ark eller på mobilen din. Når du har funnet alle svarene, sender du de til oss i en PM til Linderud Nærmiljøhage på Facebook. Da er du med i trekningen om premier!

Husk å ta forholdsregler mot coronasmitte; hold avstand, vær max 5 personer i gruppa, husk håndhygiene og ikke ta på quizplakatene.

Kart for Quiz / Aktivitetsløype – Linderud gård

Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (10). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *