Nytt utsiktspunkt på Romsås


Aktivitet: Utsiktspunkt, Skogstur
Passer for: Voksen, Ungdom, barn, hund
Bydel: Grorud
Adkomst: T-bane linje 5 til Romsås, ca 10 minutter gange nordover

I bydel Grorud har vi fått et nytt utsiktspunkt på Romsås! Er du glad i natur så vil vi anbefaler å ta turen gjennom det sentrale skogsområdet på Emanuelfjell ovenfor Svarttjern og nyte morgensola og omgivelsene. Utsiktstoppen befinner seg nær Humleby, og ligger ca. 295 moh.

Dette er fin tur for både store og små som ønsker en fin og kortreist utendørsopplevelse. Ta med noe godt å drikke på termosen, en liten snacks og kos deg litt ekstra mens du puster ut og nyter utsikten.

God tur!


Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (10). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *