Endelig sommer igjen, 1. juni 2020 er her!


Endelig er det sommer igjen! 1. juni 2020 er her, årets første sommerdag! Sommer i Groruddalen er igjen klare for aktivitetstesting.

Vi ser frem til en ny sommer med moro, og mange fine aktiviteter. Denne sommeren er det kanskje enda fler som vil tilbringe sommeren lokalt i vår fantastisk Groruddal. Vi vil hver uke komme med anbefalinger, beskrivelser og bedømmelser av aktiviteter i Groruddalen.

Hver uke vil vi også gå igjennom kalenderen for uken som kommer for å fortelle om hva som skjer i uken som kommer – slik at du skal kunne oppdage aktiviteter som er tilgjengelig i Groruddalen den uken.  Vi anbefaler forøvrig aktivitetskalenderen vår, her finner du aktiviteter fra alle bydelene hele sommeren. Har du tips til aktivteter som burde vær i kalenderen? send oss en epost på post@sommerigroruddalen.no, eller legg igjen en kommentar.

Følg oss gjerne både på Instagram og på Facebook. Her vil vi poste bilder om ting vi er på.

 

Det har vært en spesiel vår med strenge restriksjoner. Nå letter regjeringen på flere av smittevernsrådene,  så nå kan vi alle nyte sommeren med dens opplevelser og gleder!  Vi vil allikevel oppfordre alle til å følge gitte råd og holde seg oppdatert om hva som til en hver tid gjelder, avstand og god håndhygiene: https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/

 

GOD SOMMER!


Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (10). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *