Takk for i år!


Vi i sommer i Groruddalen takker for sommeren 2019, og håper alle våre lesere vil følge oss også sommeren 2020!

 

 

Legger avslutningsvis også med noen bilder fra årets Granittrock:

 

Har du lyst til å skrive for oss i 2020? Vi trenger skribenter, spesielt fra bydelene Alna, Bjerke og Stovner, og gjerne de med eldre barn (+10 år). Er du interessert – ta kontakt på post@sommerigroruddalen.no.  Vi er også åpne for skribenter som ikke oppfyller disse kriteriene – og gjerne også ungdommer! Det viktige er at du bor og utfører aktiviteter i Groruddalen. Sommer i Groruddalen drives på frivillig basis, og ingen av våre skribenter og aktivitetstestere får betalt. For aktiviteter som koster penger betaler aktivitestesterne selv, bortsett fra i anledninger hvor vi har fått sponset inngangsbilletter. I så fall vil innlegget være merket.


Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (10). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *