Oslo-Filharmonien i nabolaget på Haugenstua


Aktivitet: Konsert
Passer for: Voksne, ungdom, barn
Bydel: Stovner
Pris: Gratis

 

Torsdag forrige uke var vi sammen med venner på Oslo-Filharmonien i nabolaget på Haugenstua. Sammen med gjesteartistene Hkeem, No. 4 og Harpreet Bansal laget de et super bra show. Kulturminister Trine Skei Grande åpnet konserten.

Oslo-Filharmonien feirer i år 100år og skal iløpet av høsten også besøke nabolag på Hovseter og Holmlia.

Konfransieren, Siri Kristiansen, burde nok ha lest seg litt bedre opp før hun satt i gang med sin åpningstale da hun gjentatte ganger snakket om t-bane-stoppet Haugenstua. Da flira vi godt. Ellers gjorde hun en glemrende jobb med å geleide oss gjennom konserten.

Det var godt oppmøte, og en flått opplevelse å sitte i gresset og nyte solen og musikken, og best av alt – arrangementet var helt gratis.

Det var foodtrucks med salg av boblevafler, popcorn, baconsnacks, brus, eplejuice fra Liflaga, hjemmelaget pakistansk streetfood fra Ricksha. Det var mye godt å velge i! Her var det stor pågang både før, under og etter konserten.

Vi koste oss alle sammen, både voksne og barn med vakre toner! Oslo Filharmonien imponerte med klassiskmusikk både fra kjente komponister og kjent filmmusikk. No. 4 var første gjesteartist på scenen med sangene «Oslo forteller» og «Farlig».  Andre ut var fiolinisten Harpreet Bansal med «Jog», og stemningen toppet seg da Hkeem inntok scenen mot slutten av showet med sangene «Du trenger en som meg» og «Madiba». Oslo Filharmonien avsluttet med Beethovens «Ode til gleden» fra Symfoni nr. 9.

Det sises at bilder sier mer enn ord, så vi lar bildene og videosnuttene tale for seg selv:


Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (10). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *