Aktivitetsparken Jesperudjordet for alle


Passer for: Alle
Bydel: Stovner
Pris: Gratis

 

I området bak Stovner senter, til venstre for Stovnertårnet finner du aktivitetsparken Jesperudjordet for alle. Her finner du ballbinge med basket- og fotballmål, volleyballbane,, kunstgressbane, utenørs treningsgym, trampoliner, lekeplass, stram line, lekeplass, og en liten Stonehengeonspirert hinderløype. Foran klubbhuset TIl Vestli IL  er det en sceneplass og et lite sitteamfi, hvis du vil slappe litt av. På klubbhuset kan du fylle vannflasken eller ta deg litt vann om du trenger. Jesperudjordet er altså tilgjengelig for alle typer aktiviteter, og det bør være noe for enhver å finne på her. Spiller du pokemon GO eller Harypotter Wizards unite? På jesperudjordet er det flere pokestop/vertshus, og gjerne flere pokemon/oppsporbarheter.


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *