Bowling på Lucky Bowl Veitvet.


Kategori: Betalingsakrivitet, familieakitivtet, Gruppeaktivitet
Passer for: Barn, Ungdom, Voksne
Bydel;  Bjerke
Pris; 1 time: Fra 42 kr pr pers per serie. Leie av sko; 30 kr pr par

I 2017 skrev vi om bowling på Veitvet Bowlingsenter. Siden den gang har Bowlingen på Veitvet fått nye eiere, og gjennomgått en real oppussing. Det passer seg derfor med en oppdatert artikkel om Bowlingsenteret som nå heter Lucky Bowl Veitvet.

Bowling er en utrolig koselig og morsom familieaktivitet som passer for alle.  På Lucky Bowl veitvet er det hele 26 baner, hvorav 14 har mulighet for å sette opp gjerder for de minste (eller for de som ikke er så god til å kaste;). Dette gjør hallen til Norges Største. Det er også shuffleboard, Airhockey, Bilijard og andre småspill. Restauranten ble oppusset sammen med resten av senteret, og har 100 sitteplasser. Restuaranten har sjenkebevilgning.

Vi tok turen på Lucky Bowl for å feire at skoleferien har startet. Vi spilte to fine runder, og nøt en god pommes frites og fritert ost i restauranten. Senteret fremstår som svært hyggelig. Jeg hadde ikke blitt noe bedre i bowling siden sist, og tapte så det sang. Kanskje var det jeg som skulle hatt gjerdene oppe?

Ankomst:
Lucky Bowl Veitvet  ligger i kjelleren til Veitvet Senter. Enkleste ankomst er ved å ta Bane 4 eller 5 til Veitvet.

 


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *