Åpning av klatreparken og St.Hansfeiring på Sandåssletta


Kategori: Klatrepark
Passer for: Barn, Ungdom, Voksne
Bydel; Grorud

Søndag 23.juni 2019 var vi med på offisiell åpning av den nye klatreparken på Sandåssletta. Arrangementet åpnet med tale av styreleder i Sandås Vel, og varaordfører i Oslo, Kamzy Gunaratnam, erklerte klatreparken for åpnet.

Det ble arrangert leker som potetløp, sekkeløp, boccia, stylter og ringspill, samt fotballkamp hvor det var barna mot de voksen.

Det var rigget fint i stand med saftstasjon, benker og border, griller for grilling av medbrakt grillmat. Vi var heldige med været; sol og blå himmel, og det var god stemning hele ettermiddagen/kvelden.

Arrangementet ble avsluttet med tenning av sankthansbål.

Vi vil anbefale alle å besøke den nye klatreparken som byr på morro for både liten og stor.


Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (10). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *