Deichman Romsås Bibliotek


Aktivitet: Bibliotekbesøk, Lesing
Passer for: Voksne, ungdom, barn,  Barnevogn, Rullestol, Eldre
Bydel: Grorud
Pris: Gratis
Parkeringsmuligheter: Det er parkeirng rundt senteret Biblioteket er plassert i
Ankomst: Buss 63 til Tiurleiken, bane til Romsås T
Adresse: Romsås Senter 1.

Deichman Romsås Bibliotek er et av de aller minste Bibliotekene vi har i Groruddalen.  Det  ligger inne på Romsås senter. For å komme seg til Deichman Romsås, kan du ta banen til Romsås t, og gå opp Ravnkollbakken til senteret, eller ta buss 63 til Tiurleiken.

 

Biblioteket er lite og sjarmerende, har egen datakrok, et bord man kan lese ved og bøker for alle aldersgrupper.


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *