Bading og piknik ved Svarttjern 2


Aktivitet: Bading og piknik
Passer for: barn, ungdom, voksne, barnevogn, rullestol, sykkel, hund
Bydel: Grorud
Pris: Gratis

En varm sommerdag tok vi turen til Svartjern for å nyte ettermiddagen. Vi pakket piknikkurven samt badetøy. Vi tok bilen og parkerte langsveien ved bussholdeplassen Emanuellfjell, derfifra er det ca. 2 minutter gange opp til tjernet.

Svarttjernparken er en populær møteplass for Romsåsbeboerne og andre i nærområdet. I parken er det anlagt gangveier med god fremkommelighet og på stranden er det også en rampe ut i vannet, slik at det er mulig for alle – inkludert bevegelseshemmede – å komme ut i vannet på egenhånd. Det finnes i tillegg et toalett, som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Her ligger alt tilrette for å nyte sommerdagene med spaserturer, sykkelturer, piknik, lek og bading.

 

Anbefaler alle en tur hit 🙂

Adkomst:

Kollektivtransport:
T-bane 5 til Romsås. Buss 63 til Emanuellfjell.

Parkering:
I gate.


Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (10). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 tanker om “Bading og piknik ved Svarttjern