Deichman Bjerke Bibliotek


Aktivitet: Bibliotekbesøk, Lesing
Passer for: Voksne, ungdom, barn,  Barnevogn, Rullestol
Bydel: Bjerke
Pris: Gratis
Parkeringsmuligheter: Det er parkeirng rundt senteret Biblioteket er plassert i
Ankomst: Buss 120, 380, 390 til Bjerke. Buss58 til Travbanen
Adresse: Refstadveien 70, 0584 Oslo

Deichman Bjerke Bibliotek ligger på Bjerke, ikke så langt fra Bjerke travbane. Biblioteket er lite og sjarmerende, og tilby innbydende leseomgivelser, data en kan låne, grupperom og lesesal. Deichman Bjerke har også et lite hobbyrom, Garajen, hvor de i løpet av sommeren arrangerer små workshop der man kan lage forskjellige små ting. Deichman Bjerke tilbyr i tillegg fim for barn og unge hver torsdag klokken 12.00 hele sommeren og høytlesning for de minste hver fredag kl 10.00.

 

Deichman Bjerke tilbyr meråpent. Nå kan du besøke biblioteket fra 07.00-23.00. Du trenger bare å registrere deg for meråpent på Biblioteket først.

Har du hørt om sommerles? Dette er en sommeraktivitet der barna leser bøker hjemme, og registrerer dem på sommerles.no. Her er det også en sommerles-fortelling og et spill. Når barnet stiger i gradene, kan hun/han få premie som hentes på biblioteket. se mer på sommerles.no

 


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *