Deichman Stovner Bibliotek


Aktivitet: Innendørsaktivitet, Lesing
Passer for: Barn, ungdom, voksne, rullestol, barnevogn
Bydel: Stovner
Pris: Gratis

I januar åpnet det nye Stovner Bibliotek på Stovner senter. Biblioteket er stort, med bøker i alle klasser, og har en aldeles nydelig utforming. Ut med gamle, triste bibliotek, inn med nydelige omgivelser.  Den som designet og utformet Stovner Bibliotek visste helt klart at lesegleden blir større i vakre omgivelser. Deichman har i de siste årene valgt å plassere Bibliotekene sine inne på kjøpesenter. Dette er en veldig god idé. Man kan da låne og levere bøker mens man gjør de andre tingene man trenger å gjøre på et senter. Turen til biblioteket blir ikke en ekstra oppgave. Slik er jeg overbevist at bbiblioteket får fler besøkende.

Stovner Bibliotek har en stor aktivitetskalender du kan finne her. Ellers har vi i Sommer i Groruddalen lagt inn deres sommeraktiviteter i vår kalender. Den kan du finne her. Spesielt vil jeg trekke frem at Stovner Bibliotek har familielørdag hver eneste lørdag klokken 12. Her har de fortellerstunder, høytlesning, filmvisning osv. I tillegg tilby Stovner Bibliotek Meråpent. Ved å registrere lånekortet for Meråpent, vil du kunne besøke biblioteket utenfor åpningstidene, og slik kunne benytte deg av det når det skulle passe deg.

 

 

Ankomst:
Deichman Stovner ligger i 3 etg på Stovner Senter.  Det enkleste er å ta Bane 4 eller 5 til Stovner. Oppgagen til T-banen kommer inn i senterets 2.etg.

Kjør nordøstover på Riksvei 4/Trondheimsveien. Ta avkjørselen mot Stovner. Kjør langs Fossumveien til du får Stovner senter på venstre side. Parker i garasjen.

 

 


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *