Barnas Hestefestival på Alnaridesenter


Aktivitet: Hestefestival
Passer for: Alle som er glad i hester 🙂
Bydel: Alna
Pris: Gratis

Norges Rytterforbund og Alnaridesenter arrangerte Barnas Hestefestival ved Alnaparken på lørdag. Et gratis arrangement hvor barna fikk stelle og kose med hester, prøve å ri, kjøre hest og kjerre, besøke indianderskogen, delta på quiz og mye mer.

Ved ankomst fikk vi utlevert ett aktivitetskort med kart over område. Ved hver aktivitet fikk barna stempel og det var lett å finne frem dit man ville. Vi hadde det veldig hyggelig og kommer gjerne igjen til neste år! Takk for ett supert arrangement! 🙂

Her er bilder fra dagen:

 


Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (10). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *