Fra i Fjor: Sykkellek


Denne artikkelen er skrevet i fjor, men oppdatert for å dekke hvor Sykkellekbanen står i år

Passer for: Barn, ungdom, lekne voksne, sykkel, hund
Bydel; Bjerke frem til 25.6 (Linderudbanen) og Alna (Furuset Forum) i perioden 26.6 -12.8
Pris; Gratis

På sommeren i fjor sto Sykkellekbanen på Grorudbanen, bak alle fotbalbanenen, rett ovenfor Groruddammen. Har du lyst å få med deg denne mens den står i Groruddalen i år, står den nå på Linderudbanen frem  til 25.6 og på Furuset Forum Fra 26.6 til 12.8.

Vi reiste opp til sykkelbanen en ettermiddag etter barnehagen. Det første inntrykket av sykkelbanen er at det er godt variert, slik at den dekker flere nivåer av sykkelevner. Selv minstemann på 4, som har støttehjul og vingler på sykkelen, hadde baner han kunne benytte seg av. Mange av dem var derimot for bratte, for skumle eller for smale for han – men perfekte for de som har syklet over lengre tid. Guttungen merket fort at det var like gøy å løpe over banen, som å sykle – og tok liksågodt med seg hunden – som om sykkelbanen var en agilitybane.

 


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *