Sommer på Årvollgård


Aktivitet:  Markeds- og kulturdag
Passer for: Barn, ungdom, voksne, rullestol, barnevogn
Bydel: Bjerke
Pris: Gratis

Vi var innom Årvollgård på søndag for å sjekke ut arrangementet «Sommer på Årvollgård». Det var godt oppmøte. Mange koste seg denne solfylte dagen med god underholdning på scenen, runderidning, klovnen Silja, samt kafe og salgsboder.

Dette var ett flott arrangement og vi kommer gjerne tilbake til neste år 🙂

Her er noen bilder fra dagen:


Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (10). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *