Flydag på Kjeller


Aktivitet: flyshow
Passer for: barn, ungdom, Voksne
pris: gratis 

Selv om Groruddalen ikke var hovedarena for årets utgave av Kjeller Flydagen, så var luftrommet over dalen godt brukt under arrangeringen av et av landets største luftshow. Det er Nedre Romerike flyklubb – Veteranflygruppen som står bak, og er et gratis arrangement som er meget populært.

Takket være en fantastisk innsats fra de frivillige, får besøkende se et luftshow som inkluderer fallskjermhopping, modellfly flyving, luftakrobatikk både av propellfly og jetfly, og i år også med verdensmester i seilfly akrobatikk Gustav Salminen.

Naturlig nok er det fly som står i fokus, med gamle veteranfly, treningsfly, nyere jetfly og mye mer står parkert på sletten og dras ut på rullebanen for oppvisning med jevne mellomrom. Men her finner man også veteranbiler til stor glede for både store og små, hoppeslott, bilutstilling, helikopterturer, utstillere og mye mer. Dette er et årlig arrangement som vi kan anbefale for alle aldre, som er gratis og som bidrar til opprettholdning av denne aktive flyplassen.


Om Jørn Idar Kvig

Jørn Idar hjelper av og til med bidrag til Sommer i Groruddalen. Han er Redaktør Kristines mann, og er som regel med på aktivitetene Kristine skriver om. Jørn Idar jobber som ølimoprtør, og er ellers aktiv disc-golf spiler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *