Musikkfest Oslo – Lindeberg Kulturfestival


Kategori: Musikk- og kulturfestival
Passer for: Barn, Ungdom, Voksne, vogn, rullestol, sykkel
Bydel; Alna
Pris; Gratis

På lørdag tok vi i Sommer i Groruddalen turen til Musikkfest Oslo, nærmere bestemt Lindeberg Kulturfestival. Første lørdag i juni hvert år er Lindeberg Sportsklubb sammen med Lindeberg kulturensvenner om å arrangere Lindeberg kulturfestival på og ved Jerikobanen.

Fra scenen lød vakre toner og Hans Majestet Kongens Gardes Musikk – og Drillkompani imponerte stort med sin oppvisning. For barna var det hoppeslott, ballongklovn og ansiktsmaling som var høydepunktet. Vi koste oss med sol, varme, is og flott underholdning.

 


Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (10). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *