Takk for i år


Vi i sommer i Groruddalen takker for sommeren 2017, og håper alle våre lesere vil følge oss også sommeren 2018!

 

 

 

Har du lyst til å skrive for oss i 2018? Vi trenger skribenter, spesielt fra bydelene Alna, Bjerke og Stovner, og gjerne de med eldre barn (+10 år). Er du interessert – ta kontakt på post@sommerigroruddalen.no.  Vi er også åpne for skribenter som ikke oppfyller disse kriteriene – og gjerne også ungdommer! Det viktige er at du bor og utfører aktiviteter i Groruddalen. Sommer i Groruddalen drives på frivillig basis, og ingen av våre skribenter og aktivitetstestere får betalt. For aktiviteter som koster penger betaler aktivitestesterne selv, bortsett fra i anledninger hvor vi har fått sponset inngangsbilletter. I så fall vil innlegget være merket.


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *