Granittrock og natt i naturen


I helgen var det Granittrock i Grorudparken og den store natt-i-naturen-helgen.

Vi fikk med oss litt av begge deler.

Granittrock er en gratis, rusfri musikkfestival i Oslo og er i publikumstall en av de aller største i Norge. Festivalen er gratis og rusfri slik at musikkentusiaster i alle aldre og livssituasjoner skal få mulighet til å oppleve gode konserter på Groruddalens største årlige happening.

Vi tok turen på Granittrock fredag kveld og fikk med oss fantastiske konsert opplevelser med Honningbarna, Golden Core og Seigmenn. Det var godt oppmøte og stemmningen var toppen!

På lørdag hadde vi familien med og ble underholdt av Ove Rocketroll som sang, ramlet, tullet og tøyset. Barna lo godt! Noen av barna var modige og gikk opp på scenen og sang en sang eller fortalte vits. Elizabeth (6år) var en av de som våget seg opp på scenen og publikum lo godt av hennes sitron-vits.

Det var en gang to sitroner som gikk over veien. De kom seg over veien, men den ene sitronen dyttet den andre ut i veien så den ene ble påkjørt og sa, «Er du sur eller?»

Som alltid er det tivoli ved Granittrock og vi koste oss med konkurranser i boder og karuseller.

Når kvelden kom slo vi opp lavvo og tilbrakte natten ute i hagen. Dette var stor stas og veldig hyggelig. Vi grillet pølser og laget s’mores. Barna tegnet, lekte med kosedyr, så film på mobiltelefonen og fortalte hverandre spøkelseshistorier. Som niste for overnattingen hadde vi med oss donuts, popcorn, kjeks og smågodt. Det var litt kjølig på natta, men i soveposen var det godt og varm.  Tre meget fornøyde venninner våknet opp søndag morgen 🙂

En fin avslutning på sommeren.

 

Fikk du ikke deltatt på Granittrock i helgen, så bør du ta turen neste år! Vi gleder oss allerede! 🙂

 

 


Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (10). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *