En ettermiddag på Byggern Aktivitetspark


Kategori: Aktivitetspark, Lekeplass, Piknik
Passer for: Barn, Voksne, hund, barnevogn, sykkel
Bydel: Stovner
Pris: Gratis

 

Bygger’n aktivitetspark er en skjult perle mellom Haugenstua Torg og Høybråten stasjon. Parken åpnet i 2015 og er nok et fantasisk resultat av Groruddalssatsningen.  Det er laget i stand en hinderløype, Julsbergbekken er gravd opp i dagen, det er også bygget benker og bruer.

Aktivitetsparken ble åpnet i 2015. I parken finnes det en variert hinderløype, der du kan balansere på stolper, henge i tau eller klatre på skulpturer. Området er til fri bruk for folk i alle aldre.  Dette er også et velegnet sted for en liten rast for syklister.

Det finnes mange benker og sitteplasser der man kan slappe av, i tillegg til en grillplass og drikkevannskilder som er tilgjengelig for alle. I mange år har Julsbekken gått i rør under bakken, men nå renner bekken åpent gjennom den idylliske aktivitetsparken. Mye av vegetasjonen er bevart, og det er plantet nye vekster som hører naturlig hjemme langs bekken. Det er en åpen og hyggelig plass for store og små, og som passer godt for både en avslappende og aktiv dag. For den tog-interesserte så er det også spennende å følge med på togene som kjører forbi.

Sykkel- og gangveien mellom Grorud og Lørenskog går forbi parken, så ta sykkelen fatt eller spaser bort. Om du bor litt lenger unna så kan du reise kollektivt med både T-bane og buss til Stovner, eller toget til Høybråten eller Haugenstua.

Vi gikk fra Haugenstua Torg til aktivitetsparken hvor vi inntok middagen, lekte og koste oss.


Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (10). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *