Grefsenkollen restaurant


Kategori: Restaurant, Spisested
Passer for:  Barn, ungdom og voksne, Rullestol, barnevogn
Bydel; Lillomarka
Pris; Prisen på maten

Grefsenåsen ligger helt sørvest i Lillomarka, med Kjelsås, Grefsen og Årvoll ved sine ”føtter”. Det er bilvei helt opp, og romslig parkeringsplass. Herfra går det lysløype forbi Trollvannstua og videre innover i Lillomarka. Grefsenkollen restaurant ligger like ved parkeringsplassen.

Ett besøk ved Grefsenkollen restaurant, som har vært drevet som spisested helt siden 10.mai 1927. er virkelig å anbefale. Vi var innom for en lunsj og nøt fantastisk utsikt over Oslo by mens vi inntok ett vel smakende måltid. Dette er virkelig en av de beste pizzaene vi har smakt.


Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (10). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *