Sverre Refstads plass


Kategori: Park / Lekeplass
Passer for:Barn, Ungdom, Voksne, vogn, rullestol, sykkel, hun
Bydel: Bjerke
Pris: Gratis

Sverre Refstadsplass er en idyllisk liten park på Risløkka, ca 2 minutter gange fra T-banestasjonen.

Denne plassen har vær benyttet som lekeplass/park helt siden tidlig på 1900-tallet og fikk sitt navn tildelt i 1946 etter motstandsmannen Sverre Refstad 1954. Han ble skutt av den tyske okkupasjonsmakten i 1943, og det står en bauta på plassen for å minne ham.

Parken innbyr til avslapning og lek. Det finnes lekeplass, fotballbane, basketballbane, benker og felles griller i parken. Da vi besøkte parken var det noen barn som hadde vannkrig, ett par lå og solte seg og vi lekte i klatrestativet og huskene.


Om Aina Kirkerud

Aina er aktivitetstester og skribent for Sommer i Groruddalen. Med seg som testere har hun familien sin Alexander og Mina (9). Hun er innfødt groruddøling, har en bachelor i reiseliv og relasjonsledelse og jobber i dag i reisebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *