Veitvet Bowlingsenter


Kategori: Betalingsakrivitet, familieakitivtet, Gruppeaktivitet
Passer for: Barn, Ungdom, Voksne
Bydel;  Bjerke
Pris;  fra 39-53 kr pr person pr omgang. Leie av sko; 20 kr pr par

Bowling er en utrolig koselig og morsom familieaktivitet som passer for alle, og i Groruddalen er vi så heldig at vi ikke bare har en egen Bowlingbane – vi har Norges STØRSTE Bowlingsenter – Veitvet Bowlingsenter. Her er det hele 26 baner, hvorav 14 har mulighet for å sette opp gjerder for de minste (eller for de som ikke er så god til å kaste;)

Jeg tok med meg mann og barn på barnas første tur på bowling. Det ble stor suksess! Med gjerder på banen, traff barna alltid kjeglene – og vant over mor, som tydeligvis ikke er spesielt god i å kaste, selv med gjere.

I tillegg til Bowlingbane, er det på Veitvet Bowlingsenter Air Hockey, Biliardbord, diverse spillmaskiner og private rom slik at man kan feire bursdag eller andre eventer der. Det er også en kiosk som serverer enkel mat og drikke. Betjeningen er svært hyggelige og behjelpelige.

Bowling var en ener – vi kommer absolutt til å komme tilbake til Veitvet Bowlingsenter

 

Ankomst:
Veitvet Bowlingsenter ligger i kjelleren til Veitvet Senter. Enkleste ankomst er ved å ta Bane 4 eller 5 til Veitvet.


Om Kristine Kvig

Kristine Kvig er innflytta Groruddøling, og Sommer i Groruddalens redaktør. Hun har ansvaret for oppdatering av kalender, nettside og sosiale medier, og er i tillegg også aktivitetstester for Sommerigroruddalen.no. Med seg som testere har hun familien sin, Jørn Idar, Elizabeth (10) og Maximilian (9 i juli). Kristine bruker av og til rullestol, og er den i Sommer i Groruddalen som tester om aktivitetene egner seg når en bruker rullestol. Familien har i tillegg hunden Luna, som er med på aktiviteter der hunder er tillatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *